2009. március 9., hétfő

Az űr a legvégső határ

Évek óta ugyanazzal a szerkezettel futott a blog, ám most a közelmúltban történt néhány változás. Eddig kizárólag én írtam minden játékülés bejegyzését saját játékosi szemszögemből követve,  ám mostantól közösségünk bármelyik tagja kaphat/kapott szerkesztői hozzáférést, hogy saját meséjének eseményeit maga dokumentálhassa, pontosan annyi információt megosztva  a játékosokkal amennyit szeretne. 

Eme szerkezeti változást sugallja a blog címének változása és az új külcsíny is ezt hívatott közvetíteni...és még valami mást. A szerepjátékot a köztudat legtöbbször a fantasy-val párosítja, ami eddig a blog mintáján is látszott, ám most ezzel a sztereotíp azonosítással szembemenve a második leggyakoribb játékműfajt próbáltam meg külsőségeiben reprezentálni.

Egy kisebb technikai nehézség és a korábbi blog minta általam rosszul kezelt elemei miatt a 2007-es és az annál régebbi bejegyzések egyelőre nem olvashatók, de apránként dolgozom a helyreállításukon. Ha valaki ebben a babra munkában  szívesen vállalna részt az szóljon bátran.

Emellett a jelenlegi állapot is tovább bővíthető, amit meg is teszek majd szépen lépésenként. Ha bármelyikőtöknek volna bármilyen ötlete vagy javaslata szóljon bátran és megnézzük, hogy a mindenható Blogger lehetővé teszi-e.

Használjuk egészséggel!

Nincsenek megjegyzések: