2007. szeptember 8., szombat

The Lurking Shadows of Death pt.2 - HYBORIAN ADVENTURES

Az eredetileg négyórásra tervezett Hyboria kalandunk egy korai intra-party konfliktus miatt jócskán elnyúlt. Míg a két tolvajcimbora, Zingoth (Zsolt) és Jannaro a Mocsok (Krisztián) oldalukon a harcossal, Taurienesszel (Máté) az egykori Mithra-templom kazamatáiban küzdöttek az őrült Keziak atyával (alsó kép) és szárnyas démonával, magam, Jelarash (baloldali kép) a kijáratnál várakoztam.

Egy, még a mese kezdetén tartott eligazítás során történt félreértés okán nem is igyekeztem be utánuk, így napokig ücsörögtem kint, míg azok odabent a közös ellenség pusztulását követően egymás ellen fordultak. Miután súlyosan lesérültek napokig pihentek, mert tudták, ha sebesülten jönnek elő nem lesz esélyük karakterem ellen. Jannaro végül végzett Taurinesszel és csak ketten jöttek fel, birtokukban az értékes kővel, melynek megszerzése mindkettőjük célja volt.

A hosszú várakozásban bosszúszomjam jócskán alábbhagyott, így elengedtem őket, majd távozásuk után magam is lementem a kazamatába, hogy begyűjtsem igazi célom, Zenkhri herceg lányát. Sajnos csak néhány nappal korábban lefejezett testére bukkantam, így jobb híján a lány fejét vittem haza apjának egy zsákban. Számonkéréskor gyilkosaiként a két tolvajt, Zingothot és Jannarot neveztem meg.

A harcrendszer használata még messze van a rutintól, de kezdünk belerázódni. A Dávid által készített szabálykivonatok nagy segítségünkre voltak. A játékot követően Zsolt és Krisztián elkezdtek karaktereket generálni a máig legnépszerűbb Hyboria kalandfolyam, a ’Kalóz-party’ feltámasztásához. A korábbi rendszerhez készült karakteremet, az egykor rettegett (mára azonban már hajótlan) Armateo kapitányt, Dávid maga konvertálta át az új rendszerre.

Nincsenek megjegyzések: