2010. július 30., péntek

Pungo Diaries – Who could be the One? - Part I.


2010. Júliús 30-31. Szatymaz
Pungo Diaries Who could be the One? part I.
Pungo Diaries – Who could be the One? - Part I. (1.)
by Casey Cole on Tuesday, July 31, 2012 at 10:07am ·
Ezeket a sorokat pont két év távlatából írom, az idő már fakóvá tette a szereplők régi fényét, így csak a fontosabb pillanatoknak szentelnék időt.
A gólyatábor egy fotós vetélkedő köré szerveződött. A frissen felújított Chapman Building diákjainak megadott témák szerint kellet képeket készíteniük és így megismerniük a leendő Campusukat.
A kedvenceimet igyekeztem egy csoportba terelni. Chase Masterson - a mindelében kanál riporter lány. Dominic ’Domi’ Novotni – metál freak, computer geek. Frenkie Zuko – keményfiú, a száguldás megszállottja. Peter Eddington - a sportos jófejsrác.
Volt még a csoportban, egy helyi lány, Asia Goldmann, akit egy hónappal a tábor előtt a Chapmanhez hívtam, azóta senki sem látta. Valami lehet ezzel a környékkel, tavaly az a négy fiú.
Üzentem Chasenek, hogy Eric lehet az igazi.


Chapman Building
Eric




Pungo Diaries – Who could be the One? part I. (2.)
by Casey Cole on Tuesday, July 31, 2012 at 1:56pm
A gólyák versenyének feladatai. Már nem mindenre emlékszem, hogy mi került végül a csapat fotó albumába:
Az űrhajó  - a science centerben
Megvetett ágyak – a növény kert 
Fagyos tekintet – Frost szobra
Fák magányában – fűrészmalom
Ő az igazi – 
Az én kis kedvenceim –
Polipka –
A vasparipa gyermekei -
A leégett ház – Chapman épület
Erős vár a mi Istenünk – kápolna za erdőben




Pungo Diaries – Who could be the One? part I. (3.)
by Casey Cole on Tuesday, July 31, 2012 at 3:59pm ·
Az utcai verseny:
Második nap estéjére Frankie haverja, a SkullBlades vezetője, Tommy Blade egy utcai versenyt szervezett. A közeli WallMart parkolóból induló verseny a Campusig és vissza kb 5 km távott jelent.
 
Chase bekéredzkedett az egyik induló Dolly nyitott Taurusába, hogy élesben dokumentálhassa a versenyt. A másik induló egy helyi vagány Pete a szénné tunningolt Celicaájával. A nagyképű Tom Berger egy Honda R-Type-pal, és Frankie a T-Birdjével.
A versenyt nehezítette a gólyák bátorság próbája, azaz ki mer tovább az uttestesn fekve maradni a közeledő autók előtt. Persze ők sem tudták, hogy a verseny erre fog jönni.
Frankienek sikerült lezúznia a kocsiját, de behozta a második helyre. Tom pedig bármennyire is igyekezett szemét lenni csak utolsó lett. Dolly és Chase a 3. és Pete pedig az elős helyet szerezte meg.
Remélem Frankienek sikerül valami működő járművet összehoznia a jövőheti indianhills-i versenyre



Pungo Diaries – Who could be the One? - Part I. (4.)
by Casey Cole on Saturday, August 11, 2012 at 7:59am ·
A temetői buli
Alice Falcon, a dögös gót csaj, és két barátnője Anna és Laura, valamint haverjuk Steve, elhívta Domit és barátait a temetőbe az "igazi" évnyitó buliba. Itt Domi lecelebrált egy teljes fekete misét Mariyn Manson zenéjére. Közben annyi alkoholt fogyasztott, hogy képtelen volt Annát és Laurát megfektetni, pedig mindkét lány teljesen rá volt kattanva. Közben Frankie és Alice sikeresen tesztelték Mr. Waltman (élt 42 évet) fejfáját. Chase mindezt rögzítette, később pedig a fűtől kidőlt Steve Hill-t hazafurikázta. Bár megérzései szerint nem voltak egyedül a temetőben.
Chase éjjel még egy bemutatkozó anyagot is összeállított a temetői sztárokból.
Alice
Anna és Laura
Steve




Pungo Diaries – Who could be the One? part I. (5.)
by Casey Cole on Saturday, August 11, 2012 at 8:04am ·
Az elfeledett archívum

A fotóverseny alatt a csapat az öreg fűrészmalomhoz tévedt. A malomban helyiek partiztak, így azt elkerülték. Sokkal érdekesebbet vettek észre. Az elmúlt hetek esőzésében megcsúszott domboldal alól előtűnt valami rég elfeledett, valami izgalmas, egy betemettet irattár a múltból.
Míg a társaság bent téblábolt, addig kint megjelent két alak. Hogy ne tudjanak bejönni Frankie belülről bezárta a tolóajtót. A kintiek Tony LaFours "ha beszólsz, rákúrsz", helyi menő csávó, és spanja Dömper voltak. A felbőszült rossz-fiúk bosszúból betolták a tóba Frankie kocsiját. Ezután elrejtőztek és megvárták, amíg a csapat kijön, mert bosszúszomjuk nem csillapodott. Frankie kijött és késével sikerült megfélemlítenie és elkergetni őket. Sajnos a kocsihoz ki kellett hívni Mr. Stoyanovicot.

Old Sawing Mill, Pungo
Library Depository (entrance), Pungo College
Library Depository (interior),Pungo College



Pungo Diaries – Who could be the One? part I. (6.)
by Casey Cole on Saturday, August 11, 2012 at 8:18am ·
A bátorság próba
A Chapmant övező legenda része vagyok. Ezt most a felújított épület, a  még el nem készült tető részébe szervezett bátorság próba is meg erősítette. A felsőbb évesek azt a feladatot eszelték ki, hogy a több csoportra bontott gólyákat felzárják a legfelső szintre. Oda, ahol szerintük magamra gyújtottam a  házat. Itt kell éjfél utánig kibírniuk, amikor is a szellemem kísért. Az a csapat kiesik, akinek bármely tagja idő előtt távozik a fenti részről.
Az emelet vagy a két oldalsó lépcső valamelyikén, vagy a két lift valamelyikével közelíthető meg. Az emeletek a felújítás miatt még mindig ráccsal vannak elzárva, de én tudom, hogy hol vannak a kulcsok. A felsőbb évesek napokkal korábban mindenféle hang és fényjelenség produkálására alkalmas berendezéseket rejtettek. A lifteket meghekkelve vittek fel mindenkit. Dominak adtak egy távadót, hogy segítse a munkájukat megfelelő időben leadott jelzésekkel.
Minden jól is haladt főleg, hogy a kis kiválasztottam Eric teljesen transzba jött és éjfélkor már nem bírta tovább, lerohant. Hagytam, hogy Ő tegye a dolgát. Sajnos a kis kotnyeles Chase majdnem mindent látott, de még időben sikerült eltüntetnem a nyomokat.
 

Nincsenek megjegyzések: