A Bajnokok Konyhájának kínálata
Első nap
Reggeli :
- Óriáskondortojásból készített omlett kecskesajttal, fekete kenyérrel és hűtött mézes almakosárral
Ebéd:
- Marhahúsleves buggyantott tojással és tormával
- Sertéssült barna szósszal és pulykavagdalttal töltött óriáscipóval
- Aundairi kremfel
Vacsora:
- Vajfürdőben készült gyömbéres szivárványpisztráng kagylósalátával
Második nap
Reggeli:
- Pirított csillámhalak szalámirönkbe csavarva, brel házikolbász molnárkenyérrel és friss zöldségekkel
Ebéd:
- Kemencében sült vaddisznó Boranel-módra, fűszeres steakburgonyával, sercintett fogolykörettel
- Koronás gyümölcskenyér vanílaszósszal
Vacsora:
- Mérges marharagu póréhagymával és főtt vadburgonyával
Harmadik nap
Reggeli:
- Vedykar sajttál hatféle sajtból, rozskenyérszeletekkel, dióval és mazsolával
Ebéd:
- Brel sörleves kenyérhajóval és csülökdarabokkal
- Tepsiben sült aranyfácán szelindekbogyós vadrizzsel
- Rebarbarás, meggyes és szedrespite
Vacsora:
- Tejszínes gombaragu feketelencsével
Negyedik nap
Reggeli:
- Füstölt medvetalpak,fokhagymás lángossal és gőzölt szívrepcével
Ebéd:
- Tőrvölgyi paszulyleves merített liliomkrumplival
- Savanyú vetrece libazsíros dödöllével és grillezett báránydarabokkal
- Trán káposztás pirog
Vacsora:
- Diós burgonyakrémleves pirított szigetekkel
Ötödik nap
Reggeli:
- Töltött gombafejek, karrn borsos feketekolbász, füstölt sonkaszeletek lávakenyérrel és keserű feketeleves
A minden nap, folyamatosan hozzáférhető hidegtálak:
- Csörögefánk barack és körtelekvárral
- Sűrű törpe tárnaleves, keserűgombával és nyárson sült rézgyíkokkal
- Hideg sáfrányos nyúlcombok, datolyával, szilvával és narancsgerezdekkel
- Brel fatálas, ötféle hússal ropogós bundában, savanyított dinnyével
- Sisakos kocsonya ostromkenyérrel
- Sajtos óriásperecek csípős sütőtökkel
- Tráni trákelfűszeres grillezett pontyszeletek
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése