2007. augusztus 9., csütörtök

Tábori események és tanulságok

A korábbi gyakorlatommal ellentétben idén napokra bontom a táborban lefolytatott játékok ismertetését. Ennek legfőbb oka, hogy a mostani tíz napra sokkal körültekintőbben készültünk illetve időzítettünk. Ez persze nem jelenti azt, hogy jövőre ne tudnánk ezt még csiszolni. A tábor a szolgáltató révén olyan mélypontot ért el, hogy a szervezők új helyszín keresését sem zárják ki. A medencét nem használhattuk egy engedély hiánya miatt, ám annak használati díjat már elkérték és állítólag nem is adták vissza. A napi négy étkezés minősége olyan szintre süllyedt, hogy a korábbi 5 kilóval ellentétben idén mindössze 3 kilóval gyarapítottam testtömegem – bár bevallom a Top 5 ételemből hármat megfőztek. Nekem úgy tűnt, hogy idén kevesebb a résztvevő is, a csúcs a két napos monstre DnD versenyen kulminált, melyen kis csapatunkból egyedül Krisztián képviseltette magát.

Improvizált szúnyoghálóval felszerelt pavilonunknak hála zavartalanul csörgethettük a kockákat, az időjárás is kedvezett, egyedül Dávidot gyötörtük szórványos, de intenzív horkolási merényletekkel.

Az elsők között érkeztünk és utolsóként távoztunk, tehát jövőre is megyünk, akárhol is legyen a tábor!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Noh, jelentem, hogy én a nagyszerû koszt miatt nemhogy híztam, hanem inkább fogytam (majd egy kilót), ami persze a hétfôi hegyiszakasz átalgidejében is meglátszott :)))
A szórványos horkolást inkább kiegészíteném TÖBB"SZÓLAMÚ", BRUTÁLIS, HÁTBORZONGATÓ jelzôkkel... (azaz jövôre sátor...) :P