2007. április 28., szombat

Something Elusive and Temporary - TS

Hosszas előkészítő munka és még hosszasabb karaktergenerálások után ma megejtettük az [Unrivalled]-[Unparalelled] címet viselő Transhuman Space kampány első, mindössze bemelegítőnek szánt nulladik ülését. Terveim szerint 12+1 szessönből fog állni, melynek különálló történeteiben a nyomozók a klasszikus titkosügynöki feladatoktól kezdve a jövő technológiával történő visszaélésekig minden területen kipróbálják magukat. A kampány természetéről bővebben itt olvashattok.

Az ülés nagyrészét az eddig elkészült karakterek ismerkedése tette ki. A 2-es Részleg ügyvezető igazgatója, a közel száz esztendős, cseh Libor Rouchek (a képen) és vezető titkára, az alig két hónapos Cassandra11 meghívta a játékosokat egy ebédre ahol először találkoztak egymással személyesen.

Fenris Svartendal- 2-es Részleg Műveleti osztályának igazgatója (Dávid)
Maximillien Chandu Natividad- Műveleti tiszt (Krisztián
Jean Bleau- Nyomozótiszt (Gábor)

A találka helyszínéül a nyárutón is gyönyörű Duna-kanyart választották, azon belül is a Kisorosziban található Kis Duna Halász-csárdát. A bemutatkozást követően Rouchek elmesélte miért alapította meg a Részleget, röviden mesélt a családjáról, említette, hogy az anyja magyar volt, és gyerekkorában sok időt töltött a környéken. Kiváló kapcsolatokkal rendelkezik Kelet-Európában, és a nyilvánvaló geopolitikai helyzete mellett részben ezért is döntött úgy, hogy Budapesten állítja fel a 2-es Részleg központját.

A többiek is nyilatkoztak arról, hogy mit várnak ettől a munkától, milyen reményekkel vágnak bele az előttük álló egy évbe, melynek során igazolniuk kell majd szervezetük létjogosultságát. Ebéd után Libor elkísérte őket a Lágymányosi-híd déli oldalán épített új toronyvárosba, megmutatta nekik a társas-apartmant mely januártól az otthonukként fog funkcionálni.

Ezt követően munkához láttak és összeállították a Részleg eszközlistáját, a járművektől, a fegyvereken és a különféle használati tárgyakon át, a szoftverekig. Megállapodtak, hogy a munka megkezdéséig rendelkezésükre álló három hónapot milyen irányú tréningekkel fogják tölteni.

December közepén, két héttel az érdemi munka megkezdése előtt azonban megjelent az első viharfelhő.

3 megjegyzés:

Santito írta...

Azt hiszem elfelejtetted aktiválni a TS fórumra mutató linket...

Batboy írta...

Ott van az, csak Mozilla Firefoxban különös módon lilák a betűk az első bekezdésben és nem látszik ki a többi közül...:P

Ha rászúrsz egyet az "itt"-re mönni fog...

Santito írta...

Hopp, valóban...