2006. április 8., szombat

Beyond the Mountains of Madness - CoC

Lexingtonék expedíciója a tervek szerint átköltözött a táborunk közelébe, így a Hálaadást a két csapat együtt ünnepelte. Az összejövetel jó hangulatban telt, egyedül vezetőink tanusítottak hűvös tartózkodást egymással szemben. A vihar azonban még néhány napig hevesen dúlt, így csak tessék-lássék feladatokkal ütöttük agyon az időt. Xaros (Zsolt) kezdeményezésére átfutottunk pár nyomozati pontot, melyeket még New Yorkban elmulasztottunk felgombolyítani.
Mikor az időjárás enyhülni kezdett, Moore vezetésével három géppel elindulhattunk a Lake-tábor maradványaihoz, míg Starkweather inkább elment a közelbe hegyet mászni. Hosszú repülőutunk legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor megpillantottuk a nyugtalanító fekete hegycsúcsokat, melyek gigászi méretei mindannyiunkat lenyűgöztek, óhatatlanul eszünkbe idézve egy naplórészletet: "...a hegyek gonoszak...". Rossz ómennek tekinthetjük, hogy a leszállásunk nem sikerült éppen simán.

Felmértük a tábor egykori felosztását, de komoly kutatásokra még nem volt időnk. A szessönt ott fejeztük be, hogy megtaláljuk a Miskatonic Expedíció halottainak tömegsírját. Bíztató.

Karakterem megítélése - néhány jól irányzott kérdésnek hála - már a másik táborban sem a legkedvezőbb.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nos, akkor néhány adalék ehhez a session-höz a Keeper billentyűzetéből (hátha valaki olvassa ezt az oldalt):
- A Lexington táborban történt események utáni napon érkezett meg Acacia, Tuvinnen és Priestley. Láthatóan kellő paranoia kíséretében (talán Lexinton csapatában is az újságíró-filmes-fényképész a legdörzsöltebb, legkiszámíthatatlanabb és legidegesítőbb egyén). Néhány óra után megszületett az egyezség, aminek részletét nem találtam az online naplóban. Íme: Lexingtonék repülője, a Belle pótolja a már kétszeresen is tönkrement Shackletont. A McMundro Sound partjainál elvesztett üzemanyagot szintén a Lexington expedíció szállítja (feltehetőten az autogyro és a Belle tartalékaiból). Cserébe az SMAE tábori rádiót (nagyteljesítményű) és egyéb, de számukra nélkülözhető felszerelési tárgyakat bocsát Lexingtonék rendelkezésére. A két expedíció elsődleges feladata a SMAE eredeti tervei szerint halad, és csak a Lake táborban elvégzendő munka után rendelkezne Acacia csapat a két Boeingel (Weddel és Enderby) is, feltehetően, hogy gyorsabban elvégezze el azokat a dolgokat amiket a Bellével tervezett. Mivel a csapat még NYC-ben nem fordított kellő figyelmet néhány fontos dologra (amik TALÁN szóba is kerültek a session elején ingame, este a sátorban) Lexington terveiről senki nem tud semmit, szűkös, de annál jobban és figyelmesebben összeválogatott (?) csapata idáig még nem kotyogott el semmit. Fontos tudni, hogy NEM az égész Lexington tábor költözött át, pl. a (karaktereknek) ultragyanús rézbőrű Bentjee (aka dö Peters) és a megbolondult emberek is a táborban maradtak.
- Hálaadás estéjén a békés vacsoránál Moorenak kellett közbelépni, hogy egy kialakulóban lévő másodszori Sorensen - Wright szóváltást megakadályozzon. Az asztalnál Wright úgy viselkedett mint egy testőr. Mielőtt a Lexington csapat visszatért volna a táborukba a napló írója (Holbrook) beszélni próbált Acaciával, de az egy személyes jellegű (majdhogynem pimasznak modható) kérdés után gyakorlatilag elhajtotta.
- Starkweather, Gunnar Sorensen és Fiskarson mentek hegyetmászni, mert a problémák mellett kellett már valami az újságoknak is, amíg Moore és csapat a Lake táborban végez feltárásokat (JS és csapata csak a feltárás végére érkezne meg...). Az is lehet, hogy Lexingtont akarta elkerülni evvel a kiváló lehetőséggel.
- A Lake táborban N. Tremblay (a veterán alkoholista pilóta) szerencsétlen módon tette le a gépet (ha jóltom a Weddel-t) és az erősen megrongálódott. A tábor felállítása előtt egy rövid szemle alkalmával nyilvánvalóvá vált, hogy William Dyer feljegyzéseitől eltérő dolgok történhettek a környéken: (robbantás az ásatás helyszínén, erős interferencia jó időben is), vagy Dyer hibázott, hallgatott el valamit.
- Lexingtonék is leszálltak és elkezdték felállítani a táborukat.

Üdv

Névtelen írta...

Hálaadás

Batboy írta...

Hahaha...tényleg, kösz.

Névtelen írta...

igen olvassa valaki...

/gonosz vigyor ON
és pár dologgal több is kiderült,
de ez maradjon meg csak párak emlékezetében
/gonosz vigyor OFF

El Tigre

Névtelen írta...

és tényleg kösz az emlékeztetőt...

E.T.