2006. április 15., szombat

All the Scum of the Galaxy - STAR WARS

Nagyjából három évvel ezelőtt, Ráckevén kentük utoljára ezt a történetfolyamot. A sztori kronológiailag valamikor az Új Remény elé datálható, szereplői pedig kisstílű szélhámosok, kegyetlen gyilkosok, lelkiismeretlen söpredékek. Az eddig a Tatooine-on tartózkodó, első szintű, teljes egészében inhumán parti így fest:

Meruk - toydarian scoundrel (Zsolt) - sajnos ő most nem volt jelen
Gahcso - baragwin enforcer (Dávid)
(nem mutatkozott be) - ubese hunter (Máté)
Brussah - dashade killer (Gábor)
Az előző mese utózöngéjében derék gazembereink jól bemószerolták egykori feljebbvalójukat, így a sunyi sushek repült is a Sarlacc gyomrába. "Hőseink" feljebb kerültek hát a létrán, a Mos Espa-i porfészekből Jabba palotájába. Itt mindjárt neki is állhattak rancorürüléket lapátolni, míg a szörnyet Malakili sétáltatta a sivatagban. Dolguk végeztével kaptak is egy testhezálló megbízást: egy becsületesen védelmet fizető párologtatófarmert kellett megóvniuk az őt zaklató swoop bandától. A Nova Démonok néven rettegett komisz fosztogatók olyan alapos leckét kaptak hentelésből, hogy az a pár túlélő, aki elmenekült, azóta valószínűleg buckapatkány tenyésztésbe vagy napernyőárusításba fogott.

Ügyes szervezkedéseiknek hála Jabba megint nagyon jól járt és ezzel a tökfilkók bebiztosították magukat - az első ballépésükig legalább is.

A hiányzó Zsolt karakterét Merukot, már a mese elején gyorsan NPC-vé avanzsáltam és egy külön megbízással kivontam a forgalomból. A rancorszarban talált ósdi adatrúdhoz kapcsolódó szubplotra sajnos már nem maradt idő, majd legközelebb.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Meruk érzi, hogy rá sokkal rosszabb vár, mint holmi bestiaürülök rámolása ....