2005. december 17., szombat

Star*Drive - ALTERNITY

Szeptemberben abbahagyott kalandunk folytatásának elején mindjárt meg is érkeztünk a következő megvizsgálásra váró naprendszerbe, ahol első állomásunk egy a földihez nagyon hasonló légkörrel rendelkező bolygó volt. Orbitális pályáról történő rutinszkennelés során egy magányos hőleadó pontra bukkantunk. Leszállásunk után világossá vált, hogy élnek itt primitív őslakosok, ám ők technikailag nem építhettek ilyen nagy energiával operáló gépezetet. A hőforrást sikerült azonosítanunk egy azték piramishoz hasonló épület mélyéről, ám első behatolási próbálkozásunkat egy vélhetően automatikus védelmi rendszer visszaverte. Jobbnak láttuk ezután a pórul járt behatolókat, Ivanova kapitányt (Gábor), M'Sahht az orvost (Dávid) és Roardot (Gergő) 24 órás karanténba helyezni megfigyelésre. Magam észrevettem egy különös parancslánchoz hasonló kapcsolatot a karanténba zárt társaink között, ám ennek tényleges meglétét nem sikerült bebizonyítani. A karantén lejártával McCormick pilóta (Eszter) épített egy elektromágneses sugárzást kibocsátó bombát, mellyel sikerült neutralizálnunk a védelmi rendszert mely apró robotikus szúnyoghadra emlékeztetett, és erős kábítóméreggel tette hatástalanná a biológiai egységeket.

Sajnos a szessön félbemaradt, további két fontosnak tűnő dologra még nem találtunk magyarázatot: a ránktámadó helyi ragadozók bőre alatt már régóta nem működő mikrochipekre akadtunk, valamint a helyi őslakosok egy része bamba zombiként viselkedett, de legalább nem támadtak ránk.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Néhány észrevétel a mesélőtől:
-A sötétbőrű elf orgyilkossal nem néhány szörny volt, hanem EGY Vizyla típusú
démon.
-Hylo mint város részletesen cizellált mesteri leírását hiányoltam...
-Elnaer a hajón repülve észrevette a fedélzeten ügyködő 2 alakot egyik minotaurusz a másik egy ismeretlen csuhás alak karmos kézzel..