2020. november 14., szombat

Alien - The Destroyer of Worlds: Act I Part 1 - The Tale of Nails and Hammers

 A szakaszparancsnok:

SILVA - Field Commander, Charlie Team (Mihály)

A Charlie Team:

DANTE – őrvezető, Assault Marine Breacher (NPC)
HAMMER – közlegény, Automatic Rifleman, Smartgun Operator (Dávid)
IONA – őrmester, Automatic Rifleman (Thirlen)
ZMIJEWSKI – őrvezető, Rifleman (NPC)

A Charlie Team támogatására kirendelt csapattagok:

CHAPLAIN – szanitéc altiszt, Combat Technician, Hospital Corpsman (Zsolt)
MASON – rajparancsnok, Chemical Biological Radiological and Nuclear (CBRN) Defense Specialist, Squad leader (NPC)


The Story So Far:

Meyers ezredes magához hívat egy szedett-vedett csapatot (a „Szög” osztag) a még az Ariarcus holdon maradt állományból (a katonák nagy része már az Ellensúly-állomáson vár a transzportra, vagy már el is hagyta a holdat, hogy szembeszálljon a közeledő UPP erőkkel), hogy egy csapat dezertőr után küldje őket, akik az elit Bűnevők osztag tagjai és a UPP erőknek akarnak szenzitív információkat eljuttatni. A parancs: a szökevények és minden szemtanú eliminálása, valamint minden bizonyíték megsemmisítése.

A csapat első útja a dezertőrök által hátrahagyott APC-hez vezet, ahol rajtuk ütnek a UPP szimpatizáns helyi felkelők. Sikerül elfogniuk egy Lars Thorson nevű fiút, aki elvezeti őket a megmaradt kolonisták egyik primitív, kóddal működő kommunikációs állomásához, és akit visszavisznek az erődbe, ahol nagy valószínűség szerint ki fogják végezni.

Zmijevski és Mason az űrrepülőtér megfigyelését kapják feladatul.

Az Eye of Oblivion bárban sikerül megnézniük a kamerák felvételeit, ahol látszik, amint a négy Bűnevő

Wojcik őrmester, a szakaszparancsnok
Carvalho őrvezető, a lövész (Rifleman)
Wright tizedes, a mesterlövész
Reese tizedes, a katonai technikus

a bár előtt vitatkozik, majd szétválnak, és csak Reese marad berúgni, akit aztán az egyik seriffhelyettes szed össze. A csapos elmondja, hogy az egyikük nagyon rosszul volt, a társa támogatta, és arról beszéltek, hogy kórházba kell vinni. A seriff irodájában együttműködésre késztetik Manning Hyams seriffet, és míg Chaplain a számítógéprendszerben kutakodik, Silva pedig Ivan Stollst, az egyik felkelőt vallatja, addig Hammer és Iona a fogdában találkozik a Reese testéből kikelt idegen lénnyel, és óriási szerencsével sikerül elpusztítaniuk. Ezután minden szemtanút eliminálnak, Chaplain pedig beszámol arról, hogy a Wildcatter Parkban „szörnyeket” láttak a helyiek. Silva Stollsból azt az információt húzta ki, hogy a Bűnevők a helyi felkelőkön keresztül egy biofegyver mintáit ajánlották fel a UPP-nek, és a régi olajfinomítóba beszélték meg a találkát.

Nincsenek megjegyzések: